ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ

To www.kouremenos.net σας προσφέρει για αγορά μέσα από τις σελίδες του προϊόντα που έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την άριστη ποιότητά τους, την καλή σχέση τιμής-ποιότητας, την τυπικότητά τους και φυσικά, όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται στις κατάλληλες συνθήκες συντήρησης ώστε να τα παραλαμβάνετε άριστα συντηρημένα.

Παραταύτα, μπορεί να υπάρξει περίπτωση να επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν. Αυτό μπορεί να γίνει εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις.

Δε θα γίνουν δεκτές οι επιστροφές σε :

  • Προϊόντα που είναι βάσης τσιμέντου.
  • Προϊόντα που είναι βάσης γύψου.
  • Χρώματα
  • Προϊόντα που έχει φθαρεί, καταστραφεί ή ανοιχτεί η συσκευασία τους.
  • Προϊόντα που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας από το εξωτερικό.


Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

  • Μας ενημερώνετε με γραπτό μήνυμα για το πρόβλημα που παρατηρήσατε στο info@kouremenos.net αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας στο θέμα του μηνύματος. Απαραίτητη προϋπόθεση αντικατάστασης να μας επιστραφεί ανέξοδα το εν λόγω προϊόν ώστε να ενημερωθεί κι ο παραγωγός για το ελάττωμα. Η αντικατάστασή του γίνεται μετά την παραλαβή του «ελαττωματικού» (σε περίπτωση που το επιθυμεί ο πελάτης) από το www.kouremenos.net

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί από το κατάστημά μας για παράδοση. Στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι ακόμα σε εμάς, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνοντάς μας με γραπτό μήνυμα στο info@kouremenos.net ή τηλεφωνικά στο 210-2321946 και θα την ακυρώσουμε άμεσα επιστρέφοντάς σας το ποσό που έχετε ήδη πληρώσει.

Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται είτε με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη (σε περίπτωση που έγινε κατάθεση), είτε  με πίστωση της κάρτας του μέσω της οποίας έγινε η αρχική είσπραξη. Το www.kouremenos.net δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογα με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που επιτάσσει η αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και με υψηλό αίσθημα εταιρικής ευθύνης απέναντι στο προσωπικό και τους συνεργάτες μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας θα παραμείνει ανοιχτή και θα εξυπηρετεί κανονικά όλες τι παραγγελίες που θα λαμβάνει ακολουθώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχουν επιβληθεί.

Οι πελάτες χονδρικής μπορούν να εξυπηρετηθούν απευθείας από το κατάστημα εφόσον πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας, ενώ οι πελάτες λιανικής θα λαμβάνουν τις παραγγελίες τους με ένα από τα ιδιόκτητα οχήματά μας ή με κούριερ, τις οποίες μπορούν να δώσουν είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

Παραμένουμε πάντα δίπλα σας, να σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη για όλα μας τα προϊόντα και να σας βοηθήσουμε με τις αγορές σας στο 210-2321946 και στο www.kouremenos.net