Όροι αποστολής & παράδοσης

Παραδόσεις εντός αστικού ιστού (Λεκανοπέδιο) Αττικής

Η ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΟΕ παρέχει τη δυνατότητα παράδοσης των υλικών από το πεζοδρόμιο μέχρι τον 9ο όροφο

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την παράδοση σε όροφο, παρακαλούμε καλέστε για την παραγγελία σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 210-2321946.

Η χρέωση μεταφορικών θα σας γνωστοποιηθεί κατά την παραγγελία σας και δε θα υπάρξει επιπλέον κόστος παρά μόνο σε περίπτωση αλλαγής της παραγγελίας σας ή του ορόφου παράδοσης.

Στις παραδόσεις επί πεζοδρομίου εντός αστικού ιστού (Λεκανοπέδιο) Αττικής, υπάρχει χρέωση μεταφορικών για παραγγελίες με καθαρή αξία μικρότερη των 300€. 

Για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 300€, η παράδοση γίνεται χωρίς χρέωση, με δικό μας όχημα.

Παραδόσεις εντός υπολοίπου Αττικής

Οι παραδόσεις εντός υπολοίπου Αττικής επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς τα οποία γνωστοποιούνται στον πελάτη πριν την εκτέλεση παραγγελίας.

Παραδόσεις εκτός Αττικης

Για παραγγελίες εκτός Αττική υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης σε πρακτορείο εντός Αττικής που θα υποδείξει ο πελάτης είτε τηλεφωνικά είτε στα σχόλια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει η χρέωση μεταφορικών που ισχύει και εντός Αττικής, δηλαδή 25€+ΦΠΑ για παραγγελίες καθαρής αξίας μικρότερης των 300€ και δωρεάν για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 300€.

Σε περίπτωση παράδοσης σε πρακτορείο ισχύουν τα παρακάτω :

  • Η “Κουρεμένος ΟΕ” δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές, φθορές ή προβλήματα δημιουργηθούν στη συσκευασία ή στα είδη που ταξιδεύουν με όχημα της μεταφορικής.
  • Η “Κουρεμένος ΟΕ” δεν αναλαμβάνει το κόστος μεταφοράς των ειδών από το πρακτορείο το οποίο πρέπει να το έχει κανονίσει πρώτα ο πελάτης.